Køreskole på Østerbro

Samarbejdspartner – Østerbro Køreskole

 Østerbro køreskole er en køreskole på Østerbro som har eksisterede i mange år, og deres kørelærere har mere end 14 års erfaring med en høj beståelsesprocent. Du får derfor ikke kun et kørekortforløb med optimale muligheder for at bestå 1. gang, du får også undervisere og kørelærere, som garanterer dig en tryg og behagelig oplevelse.

Når du skal begynde på dit kørekort, vil det afgørende for de fleste mennesker være prisen. Er det et billigt kørekort? Eller er prisen lige i overkanten? Er det en pålidelig køreskole? Hos Østerbrokøreskole.dk kan du være sikker på at du får et billigt kørekort, uden at de går på kompromis med kvalitet. Du får faktisk det billigste kørekort på Østerbro!

Køreskolen ligger meget centralt i København, tæt på Rigshospitalet. Køreskolen er en del af kviktrafikskole og deler al inventar og udstyr som er topmoderne. De har nye computere til selvstændig teoriundervisning, med det nyeste undervisningsmateriale. Selvom deres kørekort er billigt, kan du forvente en moderne køreskole der er up-to-date med det nyeste både inden for undervisning og indretning. De har valgt at indrette køreskolens teori område med biografstole, så det bliver behageligt for alle at sidde til undervisning.

Østerbro Køreskole tilbyder billigt kørekort på Østerbro med prismatch. Det betyder at hvis du kan finde en billigere køreskole, så kan de matche prisen, så du kan starte hos dem. Prisgarantien betyder for dig, at du med garanti får billigt kørekort i København. Hvis du imod vores forventning skulle finde et billigere kørekort, som tilbyder den samme lovpakke som dem, kan du få reduceret prisen så det matcher det billigere.

Østerbrokøreskole.dk går ikke på kompromis med kvaliteten både med undervisningen, serviceniveauet, og kørelærerne selv om de tilbyder et billigt kørekort

Østerbrokøreskole.dk gør meget ud af at give deres elever de bedste færdigheder når de tager et billig kørekort i København både teoretisk og i praksis.

Læs mere om køreskolen på Østerbro her

 

Har du nogle spørgsmål?

Ring på 52 90 80 70 eller udfyld kontaktformularen

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Adresse

Roskildevej 403
2605 Brøndby

Åbningstider

Mandag - fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: Åben efter aftale
Søndag: 11:00 - 16:00

Send en mail

kontakt os