Udskiftning af tandrem

 

Bilens tandrem er en af motorens vigtigste dele og skal ikke tages for givet. Tandremmen er livsvigtig for, at din bil kan køre, for går den i stykker, ja, så kan bilen ikke køre.

 

Hvornår har din bil sidst fået skiftet tandrem?

Hvis du er i tvivl, så anbefaler vi at få undersøgt dens tilstand så hurtigt som muligt. Der kan på sigt være mange penge at spare, da det kan være en bekostelig affære ikke at få det gjort.

At få skiftet tandrem kan være en meget dyr service da det er en procedure, der tager lang tid. Dette skyldes, at tandremmen sidder et sted, der gør, at den er temmelig besværlig at komme til. Der skal afmonteres flere dele, før man kan udskifte tandremmen. Derfor kan der gå flere timer på reparationen og dermed en større regning.

 

Få et tilbud, der er bedre end alle andre!

Hos Bilcenter KBH tilbyder vi udskiftning af tandrem til meget konkurrencedygtige priser. Ring til os eller kom forbi, så tjekker vi den for dig. Vi kører altid med fair priser og vi har stor erfaring med udskiftning af tandrem. Dette betyder, at vi kan gøre det hurtigere end de fleste og spare dig i sidste end penge.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om udskiftning af tandrem. Vi giver naturligvis også et uforpligtende tilbud til dig, som du kan sammenligne med andre.

Ring og få en pris med det samme

Har du nogle spørgsmål?

Ring på 52 90 80 70 eller udfyld kontaktformularen

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Adresse

Roskildevej 403
2605 Brøndby

Åbningstider

Mandag - fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: Åben efter aftale
Søndag: 11:00 - 16:00

Send en mail

kontakt os